Instagram Views Kopen

Goedkope Instagram Viws Kopen

Meer Views voor je Instagram video’s om je te onderscheiden van de massa. Al onze aanbiedingen zijn te spreiden over meerdere video’s. Ook voor IGTV!

Waarom Instagram Video Views Kopen?

Bij video’s op het Instagram-platform staan – in tegenstelling tot foto’s de likes niet op de voorgrond. Ten eerste ziet de gebruiker alleen het aantal video views. Alleen door een “tik” hierop worden de likes ook weergegeven. Als je video al veel weergaven heeft, zullen gebruikers er eerder voor kiezen om de video ook te bekijken. De video wekt subjectief de indruk dat het de moeite waard is om te bekijken. Door meer Instagram video views te kopen, kun je deze vertoning direct na het uploaden promoten.

Wanneer ontvang ik de videoweergaven?: Wij verwerken alle bestellingen de klok rond binnen enkele minuten tot uren na ontvangst van de betaling. In de regel ontvang je dan binnen enkele uren de video views volledig. Ook ontvang je van ons bij elke bestelling een link, waarmee je de actuele status van de plaatsing kunt volgen. Hier kunt u op elk moment zien hoe ver de verwerking van uw bestelling is gevorderd.

Hoe werkt de weergavevolgorde?: Bij ons begint klantvriendelijkheid al bij het plaatsen van de bestelling: Nadat je je Instagram gebruikersnaam hebt ingevoerd, kun je op de volgende pagina uit je video’s kiezen welke views je wilt ontvangen. Je kunt ook zelf het aantal views per video opgeven. Bij het afrekenen verzamelen we alleen de meest noodzakelijke gegevens: uw naam, uw land van herkomst en uw e-mailadres. Selecteer vervolgens een van onze betaalmethoden en zodra we uw betaling hebben ontvangen, beginnen we met het regelen van de videoweergaven.

Voor je video’s: Instagram Views Kopen

Beelden zijn de levensader van Instagram. Foto’s en gefotografeerde tekeningen worden daar vanaf het begin ijverig gedeeld; Sinds 2013 is het ook mogelijk om zelf geproduceerde video’s in te stellen waarvan de maximale lengte aanvankelijk beperkt is tot 15 seconden, later tot 60 seconden.

Video’s zijn het medium van de mobiele generatie

Wat aanvankelijk aarzelend werd geaccepteerd, beleeft sinds 2016 een snelle opleving, waardoor het aantal gebruikers dat video’s uploadt en bekijkt op Instagram omhoog is geschoten. In totaal zijn er sinds 2010 40 miljard visuele voorstellingen gedeeld op Instagram. Experts gaan ervan uit dat ongeveer de helft van alle publicaties voor mobiele gebruikers momenteel bewegende beelden zijn, d.w.z. films of clips die zijn gecombineerd tot een video. Video’s zouden dan ook het populairste medium van de mobiele generatie zijn.

Het bedrijf reageerde op de grote populariteit van Instagram-video’s door weergaven te introduceren die laten zien hoe vaak een video al is bekeken. Het aantal Instagram video weergaven is door iedereen te zien, net onder het bericht. Hoe meer video views je kunt krijgen, hoe groter de kans dat meer Instagrammers geïnteresseerd zijn in je video.

Maar vooral views zijn vooral moeilijk te verkrijgen voor al diegenen die tot nu toe weinig bekend zijn op Instagram. Voor de inzending of voor de marketing van bijzonder belangrijke video’s kan het daarom de moeite waard zijn om Instagram Views te kopen. Zeker als je overtuigd bent van de kwaliteit van je video’s. Omdat elk begin moeilijk is – of u nu een volledig nieuw account hebt gemaakt of een ouder account opnieuw probeert te activeren.

Instagram Views Kopen, krijg organische Views

Met de aanschaf van video views heb je nog geen nieuwe volgers gekregen. Ze gebruiken de weergaven echter als springplank om een belangrijke hindernis te overwinnen: te lage volgers- of like-nummers. Als Instagram-gebruikers daarentegen zien dat je video al talloze views heeft gekregen, neemt de kans toe dat ze nieuwsgierig worden en ook de video bekijken. Door Instagram Views kopen, kunt u ook het aantal organische Instagram video views voor uw berichten verhogen.

En dat is precies waar het om gaat, want: Als je video veel views blijft behalen, vergroot je je bewustzijnsniveau en heb je de kans dat Instagram het opneemt in de categorie ‘populaire berichten‘. Het al genoemde psychologische effect (veel views leiden tot verdere views) gaat door, omdat populaire posts ook veel opgemerkte en besproken posts zijn die geen gebruiker wil missen.

Alles in de juiste maat: Views in relatie tot volgers

Stichproben haben gezeigt, dass Videos auf Instagram eine deutlich höhere Reichweite haben als auf anderen Social Media Kanälen, YouTube natürlich ausgenommen. Auch die Interaktion kann um ein Vielfaches höher sein, wenn es Ihnen gelingt, die Sache erst einmal ins Rollen zu bringen.

Toch moet je ervoor zorgen dat je de aankoop van Instagram views in een passende relatie met je volgers plaatst. Als je momenteel maar 100 volgers hebt, is het onwaarschijnlijk dat je video meteen 1.000 views haalt. Neem in dit geval de mogelijkheid op om Instagram video views en Instagram volgers te kopen als combinatiepakketten. Of koop meerdere keren een kleiner aantal weergaven om permanente schijfenergie beschikbaar te hebben voor uw videopromotie.

Omgekeerd geldt dit natuurlijk ook: Als je abonnees al in vier tot vijf cijfers hebt kunnen inspireren voor je account, maar die niet in de gewenste intensiteit op video’s reageren, stel het aantal gekochte Instagram views dan niet te laag in.

Koop eenvoudig Instagram Video Views online in de winkel

Als je alleen Instagram video views wilt kopen, kies dan hier in de winkel het juiste pakket voor jouw doeleinden. Klanten zijn bijzonder blij om de bemiddeling in het goedkope 1000 pakket te laten uitvoeren, dat kan worden onderverdeeld in maximaal 10 geüploade video’s. Om uw bestelling te verwerken, hoeft u alleen maar de video’s te selecteren die u de videoweergaven wilt ontvangen en ons uw e-mailadres te verstrekken, zodat we u kunnen informeren over de huidige status van de plaatsing.

Zodra je betaling is ontvangen (vooruitbetaling) of bevestigd door de betaaldienst (sofort Überweisung, creditcard), nemen wij de levering van je video’s met het geselecteerde aantal Instagram video views over.

Verhoog permanent de prikkels voor volgers door middel van Views

Koop Instagram video views, stel belangrijke prikkels in om gebruikers nieuwsgierig te maken naar uw inhoud. Maar onthoud: Na de aankoop is voor de instelling! Profiteer van de boost die uw account nu ervaart door een plan voor morgen te maken.

Als je bijvoorbeeld een reeks video’s over een specifiek onderwerp plant, moet je kijkers aan het einde van elke video erop wijzen dat er meer zullen volgen. Upload je berichten regelmatig op vaste tijden, laat het je abonnees weten.

Call to Action: Reacties gevraagd!

De zogenaamde call-to-action is ook belangrijk voor een optimale marketing. Dit is een call waarmee je je volgers duidelijk maakt welke actie je wilt (delen, reageren, markeren…).

In het begin is het het beste om onopvallend, maar duidelijk om commentaar te vragen; want als er naast een like ook een reactie is achtergelaten, weet je zeker dat het een geïnteresseerde gebruiker is met wie je in gesprek kunt gaan. Een bijkomend voordeel van dergelijke interacties is dat Instagram je video relevanter maakt, dus het blijft stijgen in de populariteitsranglijst. U krijgt de meeste reacties als u uw oproep formuleert als een vraag over een aspect dat controversieel kan worden besproken.

Met competentie naar succes: Uw social media strategie van Volgerkopen

Social media is ons vak al vele jaren en met grote weerklank. Als een ervaren social media bureau dat vertrouwt op hoge kwaliteitsnormen, helpen we je om meer Instagram video views te krijgen.

Dus of je nu Instagram Views wilt kopen, meer volgers of likes nodig hebt, of ons andere taken met betrekking tot je sociale media strategie wilt toevertrouwen we kijken ernaar uit om samen te werken met klanten die net zoveel om sociale media geven als wij. Als u vragen of andere zorgen heeft, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen.