Instagram Likes Kopen

Instagram Likes Kopen

Koop Goedkope Instagram Likes

Naast veel Instagram volgers is een groot aantal likes ook onderdeel van het kernelement van een succesvol profiel. Verspreid hun afbeeldingen en bereik een hoger niveau van bewustzijn op Instagram.

Waarom Instagram Likes kopen?

Likes zijn net zo belangrijk als volgers op het fotoplatform Instagram. Elke dag worden er meer dan 95 miljoen nieuwe foto’s en video’s op Instagram geplaatst. Het aantal likes van een afbeelding vertegenwoordigt het effect op de kijker. Instagram likes drukken de bewondering of het enthousiasme van de kijker uit.

Welche Infos werden benötigt? : We hebben ons bestelproces voor het kopen van Instagram likes heel eenvoudig gemaakt: je voert alleen je Instagram gebruikersnaam in en kunt de likes vervolgens naar je foto’s distribueren. Om u op de hoogte te kunnen houden van de status van de bemiddeling, zullen wij u ook om een e-mailadres vragen.

Hoe lang duurt de plaatsing? : Zodra u ons korte bestelproces hebt voltooid, kunt u de betaling uitvoeren. Nadat u de betaling bij de door u geselecteerde betaalprovider heeft geïnitieerd, ontvangt u alle informatie over uw bestelling van ons opnieuw per e-mail. Bij betaling met creditcard of SOFORT overschrijving begint de plaatsing van de likes meestal binnen een paar uur. Bij vooruitbetaling kunnen wij uw bestelling pas verwerken na ontvangst van betaling op onze bankrekening, op werkdagen gebeurt dit meestal binnen 24 uur.

Welk pakket is geschikt voor mij? : Bij het ontwerpen van onze aanbiedingen hebben we veel belang gehecht aan het feit dat voor elke klant het juiste pakket is inbegrepen. Natuurlijk is de keuze aan jou. Heeft u toch een persoonlijke offerte nodig? Neem dan contact op met onze klantenservice, wij helpen u graag verder. In ieder geval kunt u het hele aantal likes van een pakket verdelen in kleine, overeenkomende “porties” (e.B. op vijf foto’s).

Voor je foto’s: Koop Instagram Likes

Instagram heeft momenteel 800 miljoen gebruikers, wereldwijd loggen 500 miljoen mensen elke dag in. Instagrammers liken miljarden berichten per dag, volgen merken vaker dan andere gebruikers van sociale media en vinden het leuk om hun aankopen en bestellingen online te doen.

Wat voordelig is voor bedrijven en gebruikers die al een K (voor kilo’s = duizend) of zelfs een M (voor miljoenen) achter hun likes en abonneeaantallen behalen, blijkt echter problematisch te zijn voor beginners en kleinere bedrijven. Hoe overwin je met het grote aantal bijdragen? Hoe krijg je aandacht zonder dag en nacht met Instagram te maken te hebben?

Nieuw algoritme benadeelt kleinere accounts :

Dit probleem werd verergerd in 2016 toen Instagram een nieuw algoritme introduceerde. Tot die tijd werden alle bijdragen gelijk behandeld en in chronologische volgorde weergegeven. Sinds 2016 worden de bijdragen gewogen naar relevantie. Dat betekent: berichten die een hoge betrokkenheid en veel Insta likes bereiken, worden als prioriteit weergegeven.

Vanuit het oogpunt van Instagram kan dit algoritme nuttig zijn. Vooral beginners worden echter obstakels in de weg gelegd. Want berichten die door een gebrek aan interactie onderaan de newsfeed belanden, hebben weinig kans om opgemerkt te worden. Dus wat te doen als uw eigen account nog jong is of steeds minder gebruikers uw berichten in de loop van de tijd leuk vinden? Een eenvoudige manier is om Instagram likes te kopen.

Dit is wat Instagram likes uitdrukken

Likes in de vorm van hartjes op Instagram staan voor sympathie, vertrouwen, interesse, bewondering of goedkeuring. Voor mensen die hun foto’s op Instagram plaatsen, symboliseren likes populariteit. Voor bedrijven en freelancers, voor artiesten, bloggers, modellen en voor iedereen die Instagram gebruikt voor hun visuele statements, staan ze voor een hoog bereik. Iedereen die gebruik maakt van één of meerdere social media kanalen kent het fenomeen: Zodra een afbeelding of post een minimum aantal likes heeft bereikt, wordt het al snel een virale hit en wordt het ook ver buiten de grenzen van de eigen community gedeeld.

Andere afbeeldingen daarentegen, die op het verkeerde moment van de dag werden gepost, bijvoorbeeld stoofpot ondanks hun hoge kwaliteit of originaliteit. Als niemand het begin maakt, zijn ze gedoemd om vergeten te worden in de diepten van het net. Door Instagram likes te kopen, zorg je voor een minimum aan gecontroleerde betrokkenheid voor je berichten en dus de kans om opgemerkt te worden, zelfs wanneer de meerderheid van je abonnees momenteel in de vakantiemodus is.

Match de verhouding van volgers en likes

Als uw profiel is ingesteld op ‘openbaar’, kunt u ook vind-ik-leuks ontvangen van gebruikers die zich niet hebben geabonneerd op uw account. Toch moet je er bij het verspreiden van gekochte likes voor Instagram rekening mee houden dat hoe meer abonnees je hebt, het percentage likes en volgers.

Als u bijvoorbeeld een interactiepercentage van vijf procent bereikt met 1.000 volgers, kunt u zien dat met 5.000 volgers slechts 4,3 procent van de gebruikers actief berichten leuk vindt of erop reageert. De reden wordt eenvoudig uitgelegd: In eerste instantie zijn het vooral de trouwe fans die reageren op je berichten, d.w.z. mensen of klanten met wie je al verbonden bent en die je uit overtuiging of gunst voortdurend veel likes geven. Naarmate het aantal abonnees groeit, worden er gebruikers toegevoegd die niet in u geïnteresseerd zijn, maar af en toe in uw bijdragen. De kans dat u deze gebruikers motiveert om elk van uw berichten leuk te vinden, is klein.

Hoeveel Instagram likes je koopt zou dus ook moeten afhangen van het aantal volgers. Je doel is om je berichten een boost te geven om de kans op het bereiken van een groter publiek te vergroten. Als het huidige aantal van uw abonnees ook erg laag is, kunt u ook Instagram volgers kopen voordat u likes koopt om resultaten te krijgen die lijken op organische groei. Je kunt dit voordeel verder uitbreiden door niet alleen het aantal likes te bepalen dat je wilt verdelen, maar ook door het geslacht te bepalen van de Insta’s die je posts leuk vinden. Hoe dit precies werkt, leggen we hieronder uit.

Nu beschikbaar: voornamelijk mannelijke of vrouwelijke Instagram likes

De meeste bieden een aanbod dat zowel mannen als vrouwen (en natuurlijk andere geslachten) gelijk interesseert. Maar het komt vaak voor dat een Instagram account vooral vrouwen of mannen inspireert. Of het nu gaat om een modelpagina of een pagina voor huismannen je moet het andere geslacht niet volledig uitsluiten. Voeg vervolgens eenvoudig de juiste optie toe aan uw bestelling van Instagram likes. Zodra u toegang krijgt tot onze aanbiedingen, krijgt u alle beschikbare opties te zien.

Advies en discretie inbegrepen

Weet je niet zeker welk pakket het juiste is, of wil je de aanschaf van Instagram likes combineren met andere maatregelen? Aarzel niet om persoonlijk contact met ons op te nemen. Wij stellen graag een individueel marketingpakket voor u samen. De bestelling en de verwerking ervan zijn even eenvoudig als discreet. Nadat u uw gewenste pakket heeft geselecteerd, betaalt u per sofort Überweisung, creditcard of vooruitbetaling. Daarnaast hebben wij uw profielnaam en een geldig e-mailadres nodig om u te kunnen informeren over uw bestelling.

Hoe de waarde van gekochte Instagram likes te optimaliseren

Likes vergroten de interesse in je berichten, helpen je de aandacht van andere Instagrammers te trekken en meer volgers te krijgen. Het is voordelig als je regelmatig nieuwe spannende berichten plaatst. Een van de belangrijkste wetten op het internet is ook: Wie geeft, wordt gegeven. Als het aantal van uw abonnees toeneemt als gevolg van de opstarthulp, toont u ook betrokkenheid bij uw gemeenschap. Blijf tegelijkertijd je volgers oproepen om je te steunen en gebruik Instagram hashtags of tags om de aandacht te trekken buiten de bestaande community.

Volgerkopen – Uw social media bureau

Instagram likes kopen dit biedt belangrijke voordelen wanneer het op de juiste manier wordt gebruikt, maar een discrete benadering van deze strategie kan geen kwaad. Als ervaren social media bureau ondersteunen wij u bij het volledig benutten van uw mogelijkheden. Bestel gewoon je pakket om Instagram likes te kopen, of neem persoonlijk contact met ons op als je verdere vragen en zorgen wilt bespreken.

Je gebruikersnaam:
Voor hoeveel zendingen?
Post Url:
Aantal volgers: (Minimaal 100, maximaal 50.000)