Facebook Likes Kopen

Ben je ondernemer of personal brand op Facebook? Dan moet je zeker regelmatig posten om bereik te creëren en te behouden. Het duurt minstens zo’n zeven contactpunten met een potentiële prospect voordat hij je op Facebook ziet. Het opbouwen van vertrouwen op sociale media is een proces dat geleidelijk verloopt. Mensen houden je een tijdje in de gaten voordat ze contact met je opnemen of een actie ondernemen, zoals een opmerking maken of een like geven.

Dit maakt het des te belangrijker dat je een zeer goede indruk geeft tijdens deze “observatieperiode”. Op Facebook is je expertise en betrouwbaarheid terug te zien in de populariteit van je posts. Dit nummer is ook relevant voor je bereik. Het Facebook-algoritme beloont berichten met een groot aantal likes en geeft je de felbegeerde zichtbaarheid. Met een beetje geluk lukt het ook jou om je berichten viraal te laten gaan.

Je kunt geluk een beetje helpen door Facebook Post Likes te kopen bij Fanexplosion. Selecteer de berichten die je aan een bijzonder groot publiek wilt presenteren. Dit zijn berichten die uw bedrijf heel goed presenteren, inspirerende verhalen of buitengewone afbeeldingen. Deze pushen je door gerichte likes te kopen. Zo vergroot je hun bereik en zien nieuwe bezoekers dat dit bericht al een grote populariteit geniet. Ze zijn nu veel meer geneigd om dit bericht leuk te vinden of zelfs te delen.

Waarom Facebook Likes kopen?

In Nederland gebruiken meer dan 30 miljoen mensen Facebook elke maand, waarvan 23 miljoen elke dag. Krijg je nog maar een paar nieuwe likes voor je Facebookpagina? Een manier om groei te stimuleren is door Facebook likes kopen. Als er al wat likes zijn, is het voor geïnteresseerden makkelijker om ook een like voor je pagina te geven.

Waar komen de likes vandaan? : Bij ons ontvangt u alleen likes van gebruikers uit Duitsland! Ben je geïnteresseerd in internationale Facebook likes of een specifiek land van herkomst? Stuur ons dan een bericht.

Wanneer begint de plaatsing? : Onder uw selectie vindt u op deze pagina de laatste informatie over hoe lang het gemiddeld duurt om te starten en te voltooien, afhankelijk van het door u gekozen aantal en de opties. In de regel start de bemiddeling binnen enkele uren.

Is het mogelijk om vrouwelijke of mannelijke Facebook likes te kopen? : Deze mogelijkheid bestaat ook bij ons, zonder extra kosten. Als u deze optie kiest, komt ten minste 90% van de likes die we overbrengen overeen met uw selectie.

Voor je pagina: Koop Facebook Likes

De fanpagina kan met slechts een paar klikken worden gemaakt. Het enige wat je nodig hebt is wat bedrijfs of persoonlijke gegevens, een profielfoto en een beetje tijd om de basisinstellingen in te stellen. We raden u echter aan om uzelf intensief vertrouwd te maken met de functies en services voordat u uw Facebook marketing start.

Aan de ene kant betekent dit dat u weet hoe bepaalde statistische waarden, d.w.z. het aantal abonnees, uw likes en beoordelingen, uw Facebook-ranking beïnvloeden. Aan de andere kant moet u een redactioneel plan maken en precies bepalen wie verantwoordelijk is voor welke activiteiten op Facebook – als u de pagina in een team beheert. Idealiter heb je al een aantal berichten gemaakt voordat je je Facebook pagina publiceert waarvan je zeker weet dat je meteen abonnees en likes krijgt.

Want één ding moet je duidelijk zijn voordat je in Facebook-marketing stapt: het voordeel dat een platform als Facebook je toegang geeft tot een enorm publiek wordt gecompenseerd door het nadeel dat je moet winnen van een groot aantal concurrenten. Maar met de juiste marketingtools kun je het; een manier is bijvoorbeeld om Facebook likes te kopen.

Vind-ik-leuks op fanpagina’s begrijpen en gebruiken

Maar laten we niet te ver gaan, maar eerst verduidelijken wat Het krijgen van Facebook likes betekent in verband met een fanpagina. Als je al een privéprofiel op Facebook hebt, ken je de vijf emoticons die zich onder elk bericht bevinden: de blauwe en witte Facebook-duim, het rode hart en elk een lachende, huilende of boze smiley kunnen worden gebruikt om met een bericht te communiceren zonder een schriftelijke opmerking te maken. Je kunt dergelijke post of post likes ook bij ons kopen. Op dit punt willen we echter een in eerste instantie nog belangrijkere functie uitleggen die niet beschikbaar is voor particuliere gebruikers: de fanpagina likes.

“Vind ik leuk” of “Abonneer” – verschillen die u moet kennen

Op je Facebookpagina vind je een knop onder je profielfoto, die is onderverdeeld in de knoppen “Vind ik leuk”, “Abonneren” en “Delen”. Voor succesvolle Facebook marketing is het cruciaal dat je zoveel mogelijk gebruikers je pagina leuk vindt. Want bij elke “Like”, of wel een like voor je hele pagina, krijg je ten eerste een nieuwe abonnee en verbeter je ten tweede je reputatie op Facebook.

Dit heeft vaak ook invloed op je bereik: Facebook toont je pagina aan meer gebruikers met dezelfde interesses en gebruikers die je nieuwe abonnee volgen, zien ook dat ze je pagina hebben getagd. Nog een voordeel: u kunt zien welk profiel bij de betreffende abonnee hoort.

De situatie is anders als een potentiële klant alleen op “Abonneren” klikt. Je weet dan dat je nog één abonnee hebt, maar de persoon erachter blijft in eerste instantie onzichtbaar.

Laten we samenvatten: Facebook likes hebben twee verschillende functies op fanpagina’s. Ze worden gebruikt om uw pagina te “liken” en zich te abonneren op uw pagina (“volgers”). Of ze komen overeen met de post likes die ook op privéprofielen staan.

Koop Facebook Likes, bereik snellere groei

Om uw pagina zo snel mogelijk bekend te maken, kan het handig zijn om snel na publicatie veel likes en dus abonnees te ontvangen. Omdat het Facebook-algoritme in dit opzicht echter erg langzaam maalt, kunt u ook extra opties gebruiken. Een daarvan is bijvoorbeeld ons aanbod om Facebook Likes te kopen.

Het kopen van Facebook Likes betekent op dit moment dat we uw pagina presenteren aan gebruikers in onze partnernetwerken (we promoten uw inhoud buiten Facebook, we zijn geen partner van Facebook) die uw pagina leuk vinden en er iets voor terugkrijgen.

U krijgt een argument dat ook andere prospects en abonnees zal motiveren om uw pagina leuk te vinden. Door Facebook likes kopen, start je een proces dat snel onafhankelijk kan worden.